Çok Önemli !!!İç Mimarlar Odası Aidatları !!!

Sitede yapılan yeniliklerle ve meslek haberleriyle ilgili bilgi alabileceğiniz bölüm

Moderatör: maglor

Çok Önemli !!!İç Mimarlar Odası Aidatları !!!

Mesajgönderen balkur » 02 Eki 2007 09:12

Arkadaşlar bu çok önemli,
eğer oda üyesiseniz aidatlarınızı sakın aksatmayın çünkü bir şekilde önünüze çıkıyor....ben 95 mezunuyum ,mezun olduğumda bir hevesle odaya kayıt olmuştuk arkadaşlarla beraber ama odamızın malesef bir yeri bir odası bile yoktu ayrıca hiçte faydasını göremedik yılarca..buna rağmen 1998-2000 yıllarında fedakarlıklarla yönetim kurulu üyeliği bile yaptım...dediğim gibi odamızın sadece adı vardı...ama bugünlerde odamız ses getirmeye başladı ...hiçbir faydasını görmediğim odamızdan geçende telefon geldi 576 YTL aidat borcum varmış(bu arada yıllık aidat bedeli 96 YTL) ..tamam ödeyeyim sorun değil ama odamda beni sadece borcum olduğunda arayıp sormasın...neyse bu uzun hikaye ama dediğim gibi biz odamıza sahip çıkalım odamızda bize sahip çıksın...örneğin bildiğiniz gibi bizim imza yetkimiz yok yani içmimari projelerini odaya onaylatmak zorunda değiliz..yada diğer meslek odalarının her ilde şubesi varken bizim odamız belli başlı birkaç ilde vs..vs...
Kullanıcı avatarı
balkur
Üye

Mesajgönderen creator » 02 Eki 2007 10:11

Ben izmir iç mimarlar odasına başvurduğumda orada çalışan bayana hangi üniversiteden mezunsunuz diye sorduğumda ben iç mimar değilim mimarım demişti. :x çok zoruma gitmişti. Mimarın ne işi var bizim odamızda diye. Konuştukça ortaya çıktı iç mimarların bu odaya fazla itibar etmedikleri. Bodrumda çalışan iç mimarların sayısı oldukça fazlaymış. Ama bu odaya kayıt yaptıranlar yok denecek kadar azmış. Benim İç Mimarlara ve bu bölüm öğrencilerine tavsiyem odamıza ve mesleğimize sahip çıkalım...
TÜRKÇEMİZİ KURALLARINA UYGUN BİÇİMDE KULLANALIM...
Kullanıcı avatarı
creator
Site Admin

Mesajgönderen balkur » 02 Eki 2007 10:13

evet kesinlikle ...yarayan bir kanadır bu malesef ..bir sürü içmimar var piyasada ama odadan bi haberler odada bizden malesef....
Kullanıcı avatarı
balkur
Üye

Mesajgönderen creator » 02 Eki 2007 10:21

Forum yeni bir forum giderek te aktifleşiyor. Bizler de site yöneticileri olarak zaman zaman bu konu ile ilgili duyuruları tekrarlarız. Zaten bu forumun bir amacı da iç mimarların sorunlarına çözüm bulabilmektir. Başarılı olacağımızdan da eminiz...
TÜRKÇEMİZİ KURALLARINA UYGUN BİÇİMDE KULLANALIM...
Kullanıcı avatarı
creator
Site Admin

Mesajgönderen balkur » 02 Eki 2007 10:47

çok faydalı...
Kullanıcı avatarı
balkur
Üye

Mesajgönderen maglor » 03 Eki 2007 00:05

ben daha 2. sınıftayken antalyada böyle bir girişimde bulunmak için araştırmalar yapmış idim ancak önüme okadar engel koydularki buna yeltenemedim bile yok neymiş en az bi kaç yıl bütün toplantılara katılcakmışız sonra bir firma olarak kayıt yaptıracakmışız bilmem ne

şu an yeni mezunum ve 10 sonra almanyaya gidiyorum geldiğimde hala bu şekilde bir girişim olmaması taktirde artık sizlerden yardım alacam başınada ben geçecem:P

şaka bi yana bir çok firma var antalyada ama daha yeltenen yok buna bi çare bulmak lazım
tabi bu dediklerim sadece anltayada deil
iç mi mimar yoksa iç mimar

Resim
Kullanıcı avatarı
maglor
Moderatör

Dön Duyurular

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir