Selamlar:);)

Yeni gelen üyelerimizin kendilerini tanıtabilecekleri bölüm.

Moderatör: maglor

Selamlar:);)

Mesajgönderen ant.tasarım.68 » 17 Eyl 2008 19:39

Selam arkadaşlar, ben buraya şans eseri okul dönem ödevi tasarım araştırısı yaparken rastladım. Hoşuma gitti, buradan bilgi alabileceğimden bir de sizlerin yardımcı olacagınızdan emin oldugum için kayıt oldum. Benim adım Muammer, Akdeniz Üniversitesi mobilya tasarımı projelendirme ve iç mimaricilik 2. sınıf öğrencisiyim :roll: ımmss başka ne diyim ki zamanla tanışırız heralde...:D

Not: Mesajınız düzenlenmiştir.
ant.tasarım.68
Üye

Mesajgönderen maglor » 19 Eyl 2008 14:06

Arkadasim merhaba, hosgeldin aramiza, icmimarlik kismini anladim da mobilya tasarimi ve projelendirme kismi ne oluyor onu anlamadim, okulda öyle bir bölümmü var?
iç mi mimar yoksa iç mimar

Resim
Kullanıcı avatarı
maglor
Moderatör

Re: Selamlar:);)

Mesajgönderen janhancock » 24 Eyl 2008 21:07

ant.tasarım.68 yazdı:Selam arkadaşlar, ben buraya şans eseri okul dönem ödevi tasarım araştırısı yaparken rastladım. Hoşuma gitti, buradan bilgi alabileceğimden bir de sizlerin yardımcı olacagınızdan emin oldugum için kayıt oldum. Benim adım Muammer, Akdeniz Üniversitesi mobilya tasarımı projelendirme ve iç mimaricilik 2. sınıf öğrencisiyim :roll: ımmss başka ne diyim ki zamanla tanışırız heralde...:D

Not: Mesajınız düzenlenmiştir.

Akdeniz üniversitesi bu di mi eminsin yani .. İç mimaricilik hehe. Hadi mimarcılık oynayalım. Birde kafama takılan tasarım araştırısı yeni mi çıktı :D Neyse hoşgeldin.
Kullanıcı avatarı
janhancock
Üye

Mesajgönderen maglor » 25 Eyl 2008 16:26

Arkadastan benim soruma da cevap alamadim... Ben de ordan mezun oldum ama böyle bir bölüm duymamistim...
iç mi mimar yoksa iç mimar

Resim
Kullanıcı avatarı
maglor
Moderatör

Dön Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir