iç mimarlık

Yeni gelen üyelerimizin kendilerini tanıtabilecekleri bölüm.

Moderatör: maglor

iç mimarlık

Mesajgönderen mozerdem » 08 Eyl 2008 11:45

MERHABA

Selçuk üniversitesi içmimarlık ve çevre tasarımı bölümü 3. sınıf öğrencisiyim.2006 yılına bu bölümü 1.likle kazanmıştım. İçmimarlık, istediğim bir bölümdü ve bu bölümü kazandığım zaman dünyalar benim olmuştu. Sonuçta herkesin başına geleblicek birşey değil istediği yeri okumak.Umarım bu heves ve heyecanımı kaybetmeden okuldan mezun olur ve meslektaşlarımla tatlı bir rekabet içerisinde oluruz. "Oluruz" diyorum ama neyazıkki adil bir şekilde piyasada çalışma olanağına sahip olamayacağımızdan kaygılanmaktayım. Şuandaki yasalara göre mimarlarla eşit koşullara sahip değiliz. İmza yetkimiz yok.Onlar hem mimari hemde dekorasyon projeleriyle büyük işlere imza atarken bizler maalesef bu adaletsiz sistem yüzünden herzaman daha falza çalışarak onlarla yarışmak zorunda bırkalıyoruz.Birçok yeni mezun meslektaşımız bu sebepten dolayı işsiz kalıyor.

Umarım bu yasalar düzelir ve herkes kendi işini yapmaya başlar.Bu site için de çok teşekkür ederim. Bütün meslektaşlarımız için faydalı olacağına inaniyorum.

Herkese selamlar...
Kullanıcı avatarı
mozerdem
Üye

Mesajgönderen creator » 08 Eyl 2008 18:21

Foruma hoş geldiniz. Artık iç mimarların da imza yetkisi mevcuttur. İç mimarlar odası sitesinde ve sitemizde bu durum ilan edilmiştir.
TÜRKÇEMİZİ KURALLARINA UYGUN BİÇİMDE KULLANALIM...
Kullanıcı avatarı
creator
Site Admin

Mesajgönderen mozerdem » 09 Eyl 2008 00:01

Çok teşekkürler çok sevindim.
Formdan takip edeceğim inşallah kolay gelsin...
Kullanıcı avatarı
mozerdem
Üye

Dön Tanışma

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir